Datacenter

Datacenter Hostmaze

Despre M247

M247 este una dintre cele mai importante companii ICT

  • M247, cunoscuta pana in 2008 sub numele de Open Hosting, are sediul central in Manchester. A fost infiintata in 2000 de catre doi profesionisti in telecomunicatii, avand ca obiectiv fundamental dezvoltarea unei game de servicii si solutii inovative care pot satisface cerintele oricarei categorii de clienti. In 2010, intr-un clasament realizat de Deloitte, ne-am pozitionat pe locul patru in topul companiilor de tehnologie cu cea mai rapida dezvoltare din Nordul Angliei.
  • In fiecare POP, reteaua M247 beneficiaza atat de un echipament Cisco de ultima generatie (supervizor VS-S2T-10G-XL) cat si de un Juniper MX960, acest lucru oferind un nivel sporit de protectie a serviciilor, atat pentru eventuale probleme hardware, cat si pentru eventuale BUG-uri software ale producatorilor. Aceasta solutie garanteaza neintreruperea oricarui tip de trafic si satisface toate nevoile unei retele de ultima generatie. Echipamentele folosite confera o calitate superioara a performantelor si scalabilitatii retelei voastre.
  • Intreaga retea M247 beneficiaza in toate punctele critice de o solutie hardware de protectie impotriva atacurilor de tip DDoS. Distributed Denial of Service (DDoS) este cea mai intalnita forma de atac cibernetic si implica trimiterea unor cantitati mari de date, suprasaturand reteaua prin efectuarea unui numar imens de conexiuni de pe servere multiple, astfel incat traficul nu mai poate avea loc.
  • M247 Europe va pune la dispozitie o solutie de protectie DDoS bazata pe tehnologia NSFocus, o companie cu care suntem parteneri de peste 2 ani. NSFocus este lider in furnizarea de solutii si servicii de securitate a retelelor. Sistemul NSFocus de protectie DDoS curata anomaliile care pot aparea in fluxul traficului , asigurand o protectie avansata atat pentru IMM-uri cat si pentru operatori de telecomunicatii de renume mondial. Principalele obiective ale unei astfel de solutii sunt gestionarea fluxului intens de trafic si asigurarea stabilitatii retelei in momentul atacurilor.
    Cu ajutorul acestei solutii NSFocus, M247 asigura o monitorizare permanenta, eliminand complet traficul cu potential periculos, in schimb permitand accesul traficului legitim in retelele clientilor, in timpul unui atac. Astfel, prezenta online, precum si desfasurarea activitatii in mediul virtual nu sunt afectate.
  • Pe langa aceasta solutie, M247 beneficiaza de o tehnica de null route automat in cazul in care DDoS atinge un prag critic, devenind astfel singura modalitate de oprire a acestui tip de atac.

© 2015 Hostmaze INC SRL-D. All rights reserved.