Despre Noi

Aflaţi mai multe despre noi

Hostmaze INC SRL-D este o companie nou fondata in Romania ce apartine de Hostmaze.com (cu o vechime de 8 ani), ce a debutat prin parteneriate cu companii de prestigiu, experienţa acumulată permiţându-ne să ne extindem pe piaţa din Romania prin conceperea şi implementarea serviciilor de hosting. Ne mândrim cu faptul că soluţiile alese ingenios ne permit să depăşim standardele de uptime, performanţă şi securitate, garantând totodată clienţilor noştri servicii de cea mai buna calitate la preţuri reduse, adaptandu-ne uşor oricarei situaţii şi cerinţe iar tehnicienii noştri asigură asistentă tehnică 24/7/365 prin ticket sau live chat.

Servicii

Indiferent ca este vorba de un site de prezentare sau de un magazin online, acestea au nevoie de stabilitate si backup zilnic. Un serviciu profesional de gazduire contribuie decisiv la mentinerea fiabilitatii si profitabilitatii unei firme. Contribuim semnificativ la succesul afacerilor clientilor nostri oferind servicii de top.

Infrastructură

Serverele noastre sunt colocate în datacenter-ul Voxility din Bucureşti care este dotat cu instalații de climatizare, podea falsă, sistem de stingere a incendiilor, sisteme UPS și generator Diesel folosite în cazul întreruperii energiei electrice. Data Center-ul folosește conexiuni Internet şi protecţie DDoS de la Voxility iar rețeaua în care se află serverele este legata direct la InterLAN – IX, ceea ce mărește viteza de transfer pentru utilizatori indiferent în ce rețea se află.

***Pentru alte întrebari, vă rugăm vizitati rubrica noastră de Întrebări Frecvente sau folosiţi formularul de Contact.

© 2015 Hostmaze INC SRL-D. All rights reserved.